lørdag 17. januar 2009

Hola fra Mexico!

Naa har vi vaert her i Mexico City i 4 dager og vi har sett og gjort MASSE! Dere skulle faatt sett fantstiske bilder, men... (eh, flaut!) Ida mistet kameraet sitt i en mexikansk do (med rent vann;) og Beate har lagt igjen usb-kabelen hjemme! Saa...inntil videre maa dere nok leve i spenning og skape visuelle bilder selv:)

Etter 24 timers reise ankom vi et veldig livlig hostel der festen var i full gang, men vi tok bare en matbit og hoppet i seng med oerepropper! Foerste dagen gikk vi rundt i naeromraadet, kjoepte utrolig fete solbriller og ble kjent med litt av den mexikanske bykulturen.
Vi har blitt mestre paa metroen (som koster 1kr pr tur:) og faar dermed sett litt stoerre deler av byen enn om vi skulle gaatt! Det vi har sett saa langt er: den hoeyeste bygningen i latin-amerika (torre mayor), pyramidene i Teotihuacan. Der var det UTROLIG vakkert og behagelig stille. Vi gikk opp hundrevis av trappetrinn til toppen av den hoeyeste pyramiden (Sol pyramiden!) Maanedens trening!
I gaar kveld var vi paa Wrestling!!!! Vi to.....lille Ida og Beate i et vanvittig kaos av mexikanske smaa og store. Bryterne hadde noen veldig latterlige masker paa seg som selges overalt i byen. (jada...vi har bilde av det!!!) Det var en ut-av-oss-sjael-opplevelse!
I dag gikk turen til det antropologiske museum hvor vi laerte om maya kultur og mexicos historie.

Ellers er byen VELDIG braakete og kaotisk. Det er mennesker OVERALT!!! Bilene kjoerer og tuter i hytt og pine. Til lunsj i dag hadde vi utsikt over en stor rundkjoering og vi snakket ikke om annet enn hvor UTROLIG merkelig system de har i trafikken:O De kjoerte der som om det var t vanlig kryss-> kaos!
Hostellet er livlig og fult av hyggelige mennesker fra hele verden. Vi har blitt kjent med en gjeng fra australia, men de har naa blitt byttet ut med noen litt sjenerte tyskere som vi ikke kjenner ennaa! Alle nye som kommer hit blir introdusert med en tequilashot rett fra flaska! Litt skummelt for oss foerste gang, men naa er det en del av leken! I morgen reiser vi til Oaxaca... det faar dere hoere om senere!

Haaper dere der hjemme har det bra!
Vi savner dere og tenker paa dere! Klemmer<3

6 kommentarer:

  1. Høres herligherlig ut! :D
    Og dere er jo sykt kulturelle av dere! Hurra!
    Er det supervarmt forresten?

    Her er det superkaldt.
    Jeg trodde det var på vei til å bli vår her, jeg, men så begynte det å snø i dag. Jaja!

    Håper dere fortsetter å ha det flott og at dere får oppleve alt dere vil, og mere til!

    Store klemmer og masse kjærleik fra Kais<3

    SvarSlett
  2. Herlig Ida og Beate!!
    Er en fantastisk by dere er i, visualiseringen funker litt for bra da jeg sitter og drømmer meg bort!

    Kos dere masse med nye inntrykk og utfordringer!!

    magnus b

    SvarSlett
  3. Flott. Takk for opdatering!!

    onkel svein

    SvarSlett
  4. Så gøy! Gleder meg til flere oppdateringer! :)

    hilsen hege

    SvarSlett
  5. Moro altså jenter! :D Kjempegøy å høre at alt er flott, og at dere får litt kultur og alt det der ;)Kos dere videre!!
    klemm Fride!

    SvarSlett
  6. HAHAHAHAHA!!!!
    Kamera i do!
    digger dessuten tequilashot som velkomst - lurer på om det er samme greie med vodka i russland ;)
    Ta vare på dere selv jenter! :)

    Koz og klemz fra Linn

    SvarSlett