mandag 23. februar 2009

Placencia!

Etter en knakanes god feiring av mammaHanne 17. februar, bar det videre til Placencia (en liten by ved kysten soer i Belize) Her har dagene stort sett vaert veldig like med strand om dagen, en av de fineste i heele Belize, og eksotiske drinker paa Barefoor beachbar om kvelden.
Den andre kvelden her fikk vi et par nye venner og plutselig var vi blitt en del av en stor gjeng. De vi er mest sammen med er et soeskenpar, Luke og Katie, fra Boston. Luke skal bo her tre mnd og Katie er paa besoek fra statene. De er helt vanvittig soete! Akkurat naa sitter vi faktisk aa skriver paa Luke sin pc, heldige som vi er:)

Det eneste "store" vi har vaert med paa her er en dagstur i jungelen. Vi tok baat og buss sammen med Luke og Katie + noen andre turister til Cockscomb. Dagen ble delt inn i tre deler der 1. del bestod av en liten runde i jungelen hvor vi laerte om maur, termitter, planter, blomster og ikke minst jungelens konge, (Nei, det er ikke loeven) jaguaren! Etter en litt smaakjip lunsj fikk vi beskjed om aa ta paa bikini, shorts og beholde skoene paa da vi maatte bruke dette i del 2. Dette hadde vi selvfoelgelig ikke faatt vite saa vi maatte dermed improvisere litt... Vi fikk saa utdelt hver vaar gigantiske badering og gikk til en elv der vi la paa "svoem" og seilte med stroemmen. Vi hadde haapet paa litt mer fart og spenning, men det var en koselig og behagelig opplevelse og vi fikk se jungelen fra en insektfri vinkel. Den siste delen var den kaldeste, men den mest actionfylte. Vi badet i en liten kulp ved en foss foer vi skled paa rekke nedover smaa vannsklier, noen mer behagelige enn andre. Men det var goey! Det var ikke mye aa se av verken aper eller jaguarer, men vi var saa heldige at vi fikk se en giftig KJEMPE-edderkopp!! iiik! Selvom veien hjem var en vaat og kald opplevelse, hadde vi en superduper dag! Dette var til og med bursdagsgave fra Beate til Ida<3<3<3<3

I dag vaaknet vi til regn og fikk mulighet til aa endelig bruke regnjakkene vaare!! Det var GOEY!:) Perfekt vaer for klesvask og blogskriving!

Belize har vaert fantastisk! Innen neste gang er vi i Guatemala:)
Haper dere har det supert! Vi savner dere fortsatt MAAASSSEEE!!!<3<3

1 kommentar:

  1. yes...der var dere igjen (Ida sjekk facebook). Godt å høre at livet fortsatt er kanon!! Edderkopper høres litt hjemmekoselig ut Ida...savner du dem? klem pappa

    SvarSlett