lørdag 28. mars 2009

De siste dagene i Lago de Atitlan!

Et par ting til foer vi gaar loes paa Costa Rica! Etter aa ha lest boeker, sett film og slappet av paa vaar nydelige stein i en og en halv uke fant vi ut at vi kunne ta oss raad til en liten aktivitet. Vi leide hver vaar kajakk og padlet ut paa innsjoen. Det var nydelig aa se innsjoen fra en annen vinkel, solen skinte og....det var det. Vi hadde betalt for en time, men etter 30min var det ikke saa artig lenger. Vi kranglet for aa faa tilbake penger, men det gikk ikke. Men fine bilder ble det da! 

Lago Atitlan var ogsaa stedet hvor vi proevde aa kutte ut godisen for en stund.  Men hver kveld kom det en nydelig dame til vaar faste filmrestaurant og hun solgte byens beste sjokoladekake. Derfor maatte vi rett og slett skjeie ut et par kvelder! 

Siste kveld mens vi pakket tingene vaare dukket det plutselig opp en merkelig og veldig ekkel lukt i rommet vaart. Vi proevde aa skylde paa vaare hasjroeykende naboer, men da lukten forfulgte Ida hvorenn hun gikk ble vi litt forundret og forvirret. Ingen av oss skjoente hva det var, men da Ida skulle til aa legge seg etter nesten en times undring, fant hun ut at det var en klump under skoen hennes. Baesj! 
Sovingen maatte vente for det var plutsleig baesj overalt paa rommet vaart. Vi maatte skrubbe bort flekkene med pads og antibac. Vi sov med doera aapen den natten og vaaknet med en kakkerlakk i senga. Saa avskjeden ble ikke saa trist som den kunne ha vaert. 
Glade dager i Guatemala var over og en lang reise laa foran oss! 
Vi vet dere venter i spenning...! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar