lørdag 14. mars 2009

Lago de Atitlan!

Saa har vi kommet oss til Lago de Atitlan. Det er en vakker innsjoe omringet av fjell og vulkaner. Vi startet med et par netter i Panajachel som er den stoerste av byene rundt innsjoen. Den ene dagen reiste vi til Chichicastenango, et av Latin Amerikas stoerste markeder. Og det var stort! Vi valgte en vei og plutselig dukket det opp 1000 nye muligheter... vi hadde ingen oversikt over hva vi hadde sett foer og ikke. Det fantes alt fra kjoett til tepper og pledd dekket av de vakreste farger. En stor kirke dukket plutselig opp midt i kaoset. Den eneste kirken som brukes av to ulike religioner; mayaer og katolikker. Aa se denne kirken var spesielt og vakkert. Det var ikke lov aa ta bilder fordi mayaene tror at det tar fra dem sjelen, men minnene sitter igjen i hodene vaare!

Etter en kort baattur ankom vi den billigste og mest populaere (for backpackere) byen ved innsjoen, San Pedro. Her har vi vaert i 5 dager naa og dagene gaar sakte. Det er ikke stort aa finne paa her, men vi sparer penger i massevis! Vi bor paa et ganske shabby "hotell" og betaler 30 Quetzales (26kr) natten. Naar det gjelder kjoekkenet og hygienen der er det ikke mye aa skryte av, men rommet er fritt for kakerlakker og andre smaakryp, heldigvis! Dagene har gaatt med paa aa lese bok, sove, lese bok, sove, spise litt, hvile... Ja, og til middag har vi igjen faatt et stamsted som viser filmer hver kveld. Det er herlig. For noen dager siden fant vi en liten klippe hvor vi kan sole oss, lese mer bok og spise medbrakt lunsj. Vi lar bildene tale for seg;) Siden det ikke er saa mye aa gjoere her har vi faatt mye tid til aa tenke paa hva vi skal gjoere med livene vaare til hoesten. Valget er ikke lett, men snart har vi bestemt oss!
Ellers tenker vi at vi skal vaere her til onsdag foer turen gaar videre til Costa Rica. Der skal vi feire bursdagen til Ida og vi gleder oss til aa moete dere alle der!!!! Hasta Pronto<3!

1 kommentar:

  1. så bra....spent på høstplanene deres!!!! så flinke dere er!!!! masse turklemmer!!!

    SvarSlett