lørdag 14. mars 2009

flere bilder fra Lago de atitlan
























































10 kommentarer:

  1. Hei, Ida og Beate!

    I kveld er jeg barnevakt for lillesøs og har nettopp sett og lest gjennom hele bloggsiden. Det er jo helt vilt hvor mye dere har sett og gjort. salsa, kritthvite strender, vulkaner, jungel og snorkling og spanskkurs osv osv. Høres heeeelt fantastisk ut.

    Her hjemme er det rundt null grader, våt snø og ellers temmelig kjipt:P Så det er bare å nyte hvert eneste øyeblikk, men det er jeg sikker på at dere gjør.

    Keep up the good work! masse klemmer fra Snorre :):)

    SvarSlett
  2. Så eksotisk, så anderledes! Supert at dere deler med oss nordboere disse fantastiske bildene! Er så glad på deres vegne at dere får oppleve dette - erfaringer som dere helt sikkert vil ha god nytte av. Utrolig flott med bloggen så kan jeg repetere nytelsen av å lese/se om igjen og om igjen. God tur videre!! Klem

    SvarSlett
  3. Hei, hei! Så gøy å bli oppdatert på eventyret deres. Sol, strender, late dager og filisofiske tanker....det er noe annet enn høye brøytekanter, lang kø inn til by`n om morgenen og litt A4 liv. Det er deilig det også, men er litt misunnelig på dere likevel. Fortsett å nyt det herlige eventyret deres. Klem fra Anne-Karine (i supergata til Ida)

    SvarSlett
  4. Dette er helt ubeskrivelig for oss som nesten forsvinner i all snøen! Det er så artig å følge med, se bilder og lese det dere opplever. jeg gleder meg virkelig til 15. mai - med håp om at du har fortellergleden, beate!
    Kos dere videre.

    SvarSlett
  5. Denne bloggen er helt genial!<3 Den er som et lite eldorado<3 Det er blitt en daglig nødvendighet for meg å stikke inn her og lese og se på alle de nydelige bildene!!<3 Dere er så ufattelig flinke!!=D

    Jeg er så stolt av dere!!<3

    SAVNESAVNESAVNESAVNESAVNESAVNESAVNE<3<3<3<3

    ELSKEELSKEELSKEELSKEELSKEELSKEELSKE IDA<3<3<3<3

    SvarSlett
  6. MOMMO sender takk for denye fine bildene, særlig nærbildet av deg, Thandi. Nå lover det vår her, vi har sett sola til en forandring. Nyt varme og gode dager!

    SvarSlett
  7. Tak for hilsener og bilder Beate.
    Ikke gå deg vill i Salkantay-fjellet. Dykk heller ned i Colca Canyon .Hva med en tur til Puno ?De varme kildene i Chivay er vel spennende.
    Ta en tur innom Cusco det er jo hovedstaden vet du !
    Lev sundt og ikke gjør noe jeg ikke ville ha gjort.
    Hilsen
    oldis Knut

    SvarSlett
  8. Dere har det varmt altsaa. Russland er kaldt ;)
    misunner dere litt!
    Linn

    SvarSlett
  9. Thandi, flotte bilder, ser ut som dere koser dere,hilsen Trine

    SvarSlett
  10. Gratulerer med dagen Ida!!!
    Stor klem fra Big sis og Nicolay =)

    SvarSlett