tirsdag 3. mars 2009

Noen glemte minner fra Belize...

Etter forespoersel om dyrene paa bildene skal dere her faa litt info:

Leses med nyhetsoppleserstemme:

Papegoeyene: De var to av de mange papegoeyene i et stort bur ved siden av en telefonkiosk der Beate snakket med sin kjaere mor.

Kattungene: det eldre ekteparet, med hunden, hadde funnet tre smaa nyfoedte kattunger paa gata og tatt dem til seg. De trodde at moren desverre var spist av en hund... Vi var saa heldige at vi fikk mate disse smaa vidundrene.

Mauren: I jungelen var det maur. Mange maur. Men denne var den utroligste av dem alle (se bildet av mannen med pinnen). Guiden plukket opp denne ene og den sprelte febrilsk med beina. Han plukket saa opp den stoerste pinnen han fant og gav den til mauren som tok den stolt imot og holdt den helt alene. En utrolig jungelopplevelse.

Om dyrene i Beliiiize og alt de har aa gjoere, lalalalalalaala!

Ps: Naar det gjelder maten fra 50 aars dagen til mammahanne var det nachos som stod paa menyen.

Paa gjensyn!

1 kommentar:

  1. Gracias por la animalos, so falta ananas. Vel, dankes raskt ut av språket her. Antigua ser ut til å ta kaka, så langt når det gjelder det visuelle. Flotte bilder og kirkebesøk imponerer, med deres beskrivelser ser jeg det for meg. Fis er ikke det verste for en mage, men tilpasninger kan være en plage. Kulda kan gjøre verre, tror jeg! har de ikke ull der da?
    Klem og STOOR takk.
    fra hun som eier skjerfet(det gule B!) på bildene

    SvarSlett