tirsdag 3. mars 2009

Vi glemte no!

En dag etter skolen gikk vi en tur rundt i byen og kom tilfeldigvis over en kirkegaard. Det var en spesiell opplevelse. Bildene kan tale for seg selv;)

Soendag var det skolefri og vi tok turen til Santa Catarina, en kirke like utenfor Antigua. Der skulle det vaere en stor gudstjeneste fordi det var foerste soendagen i katolikkenes paasketid. Det var kaldt og vi skjoente ikke stort av det som ble sagt, men etterhvert som kirkeplassen (vi var ute hele tiden) fylte seg opp ble stemningen mer og mer lik norsk 17.mai! Vi kjoepte poelse og glodde paa alt som skjedde. Mennene kledde seg ut i lilla drakter og krigerkostymer, det var korps i svarte dresser og store, fargerike "tepper" av sand og blomster i gatene. Mens korpset spilte dramatiske melodier gikk menn i lilla drakter og bar en gigantisk kreasjon med Jesus som baerer korset paa toppen. Det lange toget skulle gaa helt tilbake til Antigua. I fire timer fulgte vi med paa alt dette og noet siestaen paa rommet etterpaa!

Nuss og suss igjen<3<3

3 kommentarer:

  1. Kuuult!
    Dere altså! Går på skole og greier, jeg er imponert!!

    Håper det blir varmere! :)

    SvarSlett
  2. Jeg er helt imponert over alt dere få se og oppleve! Dere snakker vel flytende spansk
    snart;-) ?!
    Klem Kathrine

    SvarSlett
  3. Dere er så flinke med bilder, tenk at det begynte med at fotoaparatet gikk i "dass". Klarer dere å sortere ut alle inntrykkene ?
    Hvordan var det i Mexico city ?
    hilsen oldisen

    SvarSlett